Macun gel

Macun sprej

Macun sprej je namenjen za intimnu stimulaciju muškog polnog organa. Sprej je napravljen od retkih i studiozno izabranih biljaka koji zbog svoje jedinstvene formulacije daju nezaboravna iskustva i idealne noći.

Macun sprej za potenciju smo napravili tako da ga muškarci svih uzrasta, bez obzira na zdravstveno stanje mogu koristiti.

OVAJ MACUN SPREJ NIJE LEK, VEĆ POMOĆNO LEKOVITO SREDSTVO!

Nema bukvalno nikakve neželjene efekte i mogu svi da ga koriste, dijabetičari, ljudi sa visokim pritiskom,oni koji su operisali srce, imaju stentove……bukvalno ga svako može koristiti.

Isto tako se mora napomenuti da je namenjen za sve tipove kože, izuzev one koja na sebi ima rane. Sa ovim preparatom ne možete preterati i može se koristiti koliko god puta se želi na svakih 2h. Ipak, poželjno je praviti pauze zbog fizičkog napora.

Bez peckanja i bez ostećenja kože!

Način upotrebe:

Upotreba je veoma jednostavna. Sprej se naprska i nakon deset sekundi koža bude suva, a dejstvo kreće nakon 10-15 minuta i traje sat do dva. Nakon toga ili u medjuvremenu se može opet poprskati kako bi se trajanje produžilo. Sa ovim preparatom može da se upražnjava i oralni sex.

Bočica je 30 ml i može se upotrebiti do 30 puta. Jača potenciju, erekciju i produžava odnos.

Svi preparati su proizvedeni kod nas i za našu kompaniju. Takođe su svi su TESTIRANI I SERTIFIKOVANI! Dejstvo je veoma jako is vi preparati su na biljnoj bazi.